HuizenZoeker»Huis verkopen

Zelf je huis verkopen

Want de beste verkoper van je huis ben je zelf

Wil jij zelf je huis verkopen, maar wel terug kunnen vallen op professionele begeleiding wanneer je dit nodig hebt? Dat kan op JAAP.NL! Als de tweede huizensite van Nederland kan JAAP.NL jou helpen om gemakkelijk en snel je huis te verkopen en een miljoenenpubliek te bereiken.

Je hebt zelf de touwtjes in handen en dat scheelt geld. Voor professionele fotografie wordt gezorgd, zodat je zeker weet dat jouw huis altijd op de juiste manier wordt gepresenteerd. Je bepaalt zelf de tekst en verkoopstrategie en één van de JAAP-makelaars kan je adviseren bij de prijsbepaling, de onderhandelingen en de financiële afhandeling. Zo ben je zelf actief betrokken bij de verkoop, maar sta je er nooit helemaal alleen voor.

Kies één van de pakketten en ga gelijk aan de slag!

Je huis zelf verkopen

Bereik zoveel mogelijk huizenzoekers via meerdere huizensites

Wil jij je huis zelf verkopen via JAAP.NL? Dan bereik je in één keer het grootste deel van alle serieuze woningzoekenden in Nederland. Je huis wordt namelijk direct doorgeplaatst op de volgende huizensites:

  • - HuizenZoeker.nl
  • - JAAP.NL
  • - Speurders.nl (in de categorie 'Woningen te koop' en 'Woningen te huur')

Je woning is net zolang zichtbaar op deze sites totdat je huis verkocht is. Je betaalt geen makelaarskosten en dat scheelt geld. Je bepaalt zelf de tekst en verkoopstrategie, maar één van de JAAP-makelaars kan je adviseren over de prijsbepaling, onderhandelingen en/of de financiële afhandeling. Zo heb je zelf de touwtjes in handen, maar sta je er niet helemaal alleen voor. De beste verkoper van je huis ben je immers zelf!