RSS
HuizenZoeker»Nieuws

HuizenZoeker Nieuws

vrijdag 3 april 2015

Woningmarktcijfers Maart 2015.

In de derde maand van het jaar is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs licht gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.617,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald tot 171.638 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

maandag 2 maart 2015

Woningmarktcijfers Februari 2015

In de tweede maand van het jaar is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs licht gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.054,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald tot 189.544 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

maandag 2 februari 2015

Woningmarktcijfers Januari 2015

In de eerste maand van het jaar is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is opnieuw gedaald, tot 193.663 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn... Lees meer »

vrijdag 2 januari 2015

Woningmarktcijfers December 2014

Ook in de laatste maand van het jaar is de gemiddelde vraagprijs stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald tot 199.520 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

maandag 1 december 2014

Woningmarktcijfers November 2014

In november is de gemiddelde vraagprijs opnieuw stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gezakt tot 205.271 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

maandag 3 november 2014

Woningmarktcijfers Oktober 2014

In oktober is de gemiddelde vraagprijs opnieuw stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gestegen tot 207.604 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

woensdag 1 oktober 2014

Woningmarktcijfers September 2014

In september is de gemiddelde vraagprijs opnieuw stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is ook vrijwel gelijk gebleven, 206.540 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

maandag 1 september 2014

Woningmarktcijfers Augustus 2014

Ook in augustus is de gemiddelde vraagprijs weer stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt nog steeds € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is opnieuw afgenomen, naar 206.758 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu... Lees meer »

vrijdag 1 augustus 2014

Woningmarktcijfers Juli 2014

Ook in juli is de gemiddelde vraagprijs weer stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt nog steeds € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is voor het eerst in maanden afgenomen, naar 210.882 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn... Lees meer »

vrijdag 4 juli 2014

Woningmarktcijfers Juni 2014

Ook in juni is de gemiddelde vraagprijs weer stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt nu € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is opnieuw toegenomen, naar 212.419 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

Pagina: Volgende paginaVorige pagina

Categorie