RSS
HuizenZoeker»Nieuws

HuizenZoeker Nieuws

maandag 2 juni 2014

Woningmarktcijfers Mei 2014

Ook in mei is de gemiddelde vraagprijs weer stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt nu € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is opnieuw toegenomen, naar 211.126 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

donderdag 1 mei 2014

Woningmarktcijfers April 2014

De gemiddelde vraagprijs is ook in april stabiel gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt nu € 229.000,-. Het aantal te koop staande woningen is opnieuw toegenomen, naar 210.481 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

donderdag 3 april 2014

Woningmarktcijfers Maart 2014

De gemiddelde vraagprijs is in de laatste maand van het eerste kwartaal ten opzichte van februari vrijwel gelijk gebleven met € 229.052,-. Het aantal te koop staande woningen is toegenomen naar 207.564 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

maandag 3 maart 2014

Woningmarktcijfers Februari 2014

De gemiddelde vraagprijs is in de tweede maand van het nieuwe jaar ten opzichte van januari licht gedaald naar € 229.482,-. Het aantal te koop staande woningen is afgenomen naar 207.281 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

maandag 3 februari 2014

Woningmarktcijfers Januari 2014

De gemiddelde vraagprijs is in de eerste maand van het nieuwe jaar ten opzichte van december licht gestegen naar € 230.384,-. Het aantal te koop staande woningen is afgenomen naar 208.185 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

maandag 6 januari 2014

Woningmarktcijfers December 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand nog licht gedaald naar € 230.075,-. Het aantal te koop staande woningen is afgenomen naar 212.729 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers december... Lees meer »

maandag 2 december 2013

Woningmarktcijfers November 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand opnieuw gedaald naar € 231.769,-. Het aantal te koop staande woningen is afgenomen naar 214.826 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers november... Lees meer »

woensdag 13 november 2013

Woningmarktcijfers Oktober 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand opnieuw gedaald naar € 234.144,-. Het aantal te koop staande woningen is afgenomen naar 223.328 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers oktober... Lees meer »

maandag 7 oktober 2013

Woningmarktcijfers September 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand opnieuw gedaald naar € 236.985,-. Het aantal te koop staande woningen is wel gestegen naar 228.668 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers september... Lees meer »

maandag 2 september 2013

Woningmarktcijfers Augustus 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand licht gedaald naar € 237.500,-. Het aantal te koop staande woningen is ook licht gedaald naar 228.609 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

Pagina: Volgende paginaVorige pagina

Categorie