RSS
HuizenZoeker»Nieuws

HuizenZoeker Nieuws

donderdag 1 augustus 2013

Woningmarktcijfers Juli 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand licht gestegen naar € 238.661,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald naar 229.129 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers juli... Lees meer »

maandag 1 juli 2013

Woningmarktcijfers Juni 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand iets gedaald naar € 238.291,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gestegen naar 229.973 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers juni... Lees meer »

zondag 9 juni 2013

Woningmarktcijfers Mei 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand vrijwel gelijk gebleven op € 238.857,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald naar 229.151 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

vrijdag 3 mei 2013

Woningmarktcijfers April 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gedaald naar € 238.885,-. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 229.451 woningen met 1,17%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers april... Lees meer »

dinsdag 2 april 2013

Woningmarktcijfers Maart 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gelijk gebleven op € 239.000,-. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 226.795 woningen met 0,68%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers maart... Lees meer »

vrijdag 1 maart 2013

Woningmarktcijfers Februari 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand licht gedaald met 0,11% naar € 239.000,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald naar 225.263 woningen met 0,56%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

vrijdag 1 februari 2013

Woningmarktcijfers Januari 2013

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand licht gedaald met 0,10% naar € 239.267,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald naar 226.539 woningen met 0,84%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

woensdag 2 januari 2013

Woningmarktcijfers December 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand licht gestegen met 0,13% naar € 239.500,-. Het aantal te koop staande woningen is gedaald naar 228.458 woningen met 2,88%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

woensdag 5 december 2012

Woningmarktcijfers November 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gedaald met 0,21% naar € 239.190,-. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 235.227 woningen met 1,12%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

donderdag 1 november 2012

Woningmarktcijfers Oktober 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gedaald met 0,21% naar € 239.683,-. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 232.617 woningen met 1,74%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

Pagina: Volgende paginaVorige pagina

Categorie