RSS
HuizenZoeker»Nieuws

HuizenZoeker Nieuws

dinsdag 2 oktober 2012

Woningmarktcijfers September 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand sterk gedaald met 1,31% naar € 240.197,-. Het aantal te koop staande woningen is gelijk gebleven op 228.635 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

maandag 3 september 2012

Woningmarktcijfers Augustus 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gedaald met 0,64% naar € 243.374,-. Het aantal te koop staande woningen is na enkele maanden te zijn gestegen, gedaald met 1,08% naar 228.636 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

woensdag 1 augustus 2012

Woningmarktcijfers Juli 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand vrijwel gelijk gebleven op € 244.944,-. Het aantal te koop staande woningen is vrijwel gelijk gebleven op 231.124 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

maandag 2 juli 2012

Woningmarktcijfers Juni 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand vrijwel gelijk gebleven op € 244.983,-. Het aantal te koop staande woningen is met 0,51% gestegen naar 231.014 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

vrijdag 1 juni 2012

Woningmarktcijfers Mei 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gedaald naar € 244.615,-. Het aantal te koop staande woningen is met 0,8% gestegen naar 229.812 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers mei... Lees meer »

woensdag 2 mei 2012

Woningmarktcijfers April 2012

De gemiddelde vraagprijs is de afgelopen maand gelijk gebleven op € 245.000,-. Het aantal te koop staande woningen is met 2,3% gestegen naar 227.989 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers april... Lees meer »

maandag 2 april 2012

Woningmarktcijfers Maart 2012

We zien een opnieuw een forse prijsdaling van 0,70% naar € 245.000,- in maart 2012. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 222.712 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers maart... Lees meer »

donderdag 1 maart 2012

Woningmarktcijfers Februari 2012

We zien een forse prijsdaling van 0,82% naar € 246,729,- in februari 2012. Het aantal te koop staande woningen is gestegen naar 221.177 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers februari... Lees meer »

woensdag 1 februari 2012

Woningmarktcijfers Januari 2012

Het aantal te koop staande woningen is in januari 2012 licht gedaald naar 220.372 woningen. De mediaan vraagprijs is iets gedaald naar € 248.774,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers januari... Lees meer »

maandag 2 januari 2012

Woningmarktcijfers December 2011

Het aantal te koop staande woningen is in december 2011 licht gestegen naar 221.779 woningen. De mediaan vraagprijs is opnieuw gelijk gebleven op € 249.000,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers december... Lees meer »

Pagina: Volgende paginaVorige pagina

Categorie