RSS
HuizenZoeker»Nieuws

HuizenZoeker Nieuws

woensdag 2 februari 2011

Woningmarktcijfers Januari 2011

Het aantal te koop staande woningen is in januari 2011 gedaald met 1,75% naar 178.359 woningen. De mediaan vraagprijs is iets gestegen naar € 250.777,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers januari... Lees meer »

maandag 3 januari 2011

Woningmarktcijfers December 2010

Het aantal te koop staande woningen is in de laatste maand van 2010 gedaald met 0,24% naar 181.539 woningen. De mediaan vraagprijs is iets gestegen naar € 250.413,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

donderdag 9 december 2010

HuizenZoeker Android applicatie

Alle woningen ook op je mobiel.

Zoek nu ook met de officiële HuizenZoeker Android applicatie naar alle te koop- en te huurstaande woningen in Nederland! Zoek in een plaats, postcode, of met behulp van GPS naar alle woningen in uw omgeving. Bekijk eenvoudig de gehele prijshistorie, alle foto's en positie op de kaart. Downloaden Zoek in de Android Market naar HuizenZoeker, of gebruik de onderstaande QR-code om de applicatie via de Android Market te downloaden. Lees meer »

woensdag 1 december 2010

Woningmarktcijfers November 2010

Het aantal te koop staande woningen is in november 2010 gestegen met 0,31% naar 181.975 woningen. De mediaan vraagprijs is iets gedaald naar € 249.782,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers november... Lees meer »

dinsdag 2 november 2010

Woningmarktcijfers Oktober 2010

Het aantal te koop staande woningen is in oktober 2010 gestegen met 2,74% naar 181.417 woningen. De mediaan vraagprijs is vrijwel gelijk gebleven, € 250.000,- HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers oktober... Lees meer »

vrijdag 1 oktober 2010

Woningmarktcijfers September 2010

Het aantal te koop staande woningen is in september 2010 gestegen met 1,79% naar 176.488 woningen. De mediaan vraagprijs is verder gezakt, met 1,30% naar 250071. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

donderdag 2 september 2010

Woningmarktcijfers Augustus 2010

Het aantal te koop staande woningen is in augustus gedaald met 0,84% naar 173.386. Verder zien we dat de mediaan vraagprijs nog steeds zakt, nu met 0,87% naar 253.372. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers... Lees meer »

maandag 2 augustus 2010

Woningmarktcijfers Juli 2010

Het aantal te koop staande woning is in juli gestegen met 0,98% naar 174.855. De gemiddelde vraagprijs is gedaald met 0,70%. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers : Woningmarkcijfers juli 2010. Voor meer informatie:... Lees meer »

donderdag 1 juli 2010

Woningmarktcijfers Juni 2010

Het aantal te koop staande woning is in juni opnieuw gestegen met 0,87% naar 173.159. Vooral in de provincies Limburg en Zeeland zien we een grote stijging van het aantal te koop staande woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

dinsdag 1 juni 2010

Woningmarktcijfers Mei 2010

Het aantal te koop staande woning is in de maand mei 2010 gestegen met 3,57% naar 171.658. In alle provincies zien we een stijging van het aantal te koop staande woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers :... Lees meer »

Pagina: Volgende paginaVorige pagina

Categorie