RSS
HuizenZoeker»Nieuws»Huizenmarkt

HuizenZoeker Nieuws

donderdag 3 augustus 2017

Woningmarktcijfers Juli 2017

In juli is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs weer iets gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 340,174,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 102.061 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

zondag 3 januari 2016

Woningmarktcijfers December 2015

In december is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs weer ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 235,000,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 159.156 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

donderdag 3 december 2015

Woningmarktcijfers November 2015

In november is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs weer ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 234,871,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 164.408 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

dinsdag 3 november 2015

Woningmarktcijfers Oktober 2015

In de maand oktober is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs weer ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 234,871,-. Het aantal te koop staande woningen is flink gedaald tot 164.408 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download... Lees meer »

zaterdag 3 oktober 2015

Woningmarktcijfers September 2015

In september is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 235,000,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 166.641 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de... Lees meer »

donderdag 3 september 2015

Woningmarktcijfers Augtustus 2015

In augustus is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs licht gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 234,973,-. Het aantal te koop staande woningen is flink gedaald tot 167.735 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

maandag 3 augustus 2015

Woningmarktcijfers Juli 2015

In juli is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs licht gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 234,829,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 172.839 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

vrijdag 3 juli 2015

Woningmarktcijfers Juni 2015

In juni is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 234,677,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gestegen tot 173.872 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

woensdag 3 juni 2015

Woningmarktcijfers Mei 2015

In mei is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs gestegen ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 233,019,-. Het aantal te koop staande woningen is licht gedaald tot 173.263 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste woningmarktcijfers... Lees meer »

zondag 3 mei 2015

Woningmarktcijfers April 2015

In april is de gemiddelde (mediaan) vraagprijs licht gedaald ten opzichte van de vorige maand en bedraagt € 229.876,-. Het aantal te koop staande woningen is gestegen tot 173.540 woningen. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt berekend, welke hieronder zijn weergegeven. Download nu de laatste... Lees meer »

Pagina: Volgende pagina

Gefilterd op