RSS
HuizenZoeker»Nieuws»Persberichten

HuizenZoeker Nieuws

donderdag 9 december 2010

HuizenZoeker Android applicatie

Alle woningen ook op je mobiel.

Zoek nu ook met de officiĆ«le HuizenZoeker Android applicatie naar alle te koop- en te huurstaande woningen in Nederland! Zoek in een plaats, postcode, of met behulp van GPS naar alle woningen in uw omgeving. Bekijk eenvoudig de gehele prijshistorie, alle foto's en positie op de kaart. Downloaden Zoek in de Android Market naar HuizenZoeker, of gebruik de onderstaande QR-code om de applicatie via de Android Market te downloaden. Lees meer »

dinsdag 3 februari 2009

Vraagprijs woningen daalt

De gemiddelde vraagprijs/m2 van woningen is in de eerste maand van dit jaar met 0,3% gedaald ten opzichte van de maand ervoor. Dit blijkt uit statistieken van huizenzoekmachine HuizenZoeker. Eind vorig jaar waren de eerste tekenen van een daling al zichtbaar. De vraagprijs/m2 in december daalde al licht ten opzichte van november (-0,08%). Voor de tweede maand op rij is er nu een daling zichtbaar in alle vraagprijsindicatoren van de HuizenZoeker woningmarktmonitor. In Amsterdam is de gemiddelde vraagprijs/m2 de afgelopen maand zelfs met 0,62%... Lees meer »

dinsdag 25 november 2008

HuizenZoeker komt met actuele woningmarktmonitor

Vraagprijs stijgt nog steeds

Zoekmachine HuizenZoeker.nl heeft een woningmarktmonitor gelanceerd. Bezoekers kunnen actuele cijfers en trends in de woningmarkt nu op de voet volgen. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de vraagprijs nog steeds stijgt. HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen. Daarnaast worden alle wijzigingen in de vraagprijs van een woning vastgelegd. Uit al deze gegevens wordt vervolgens een aantal indicatoren voor... Lees meer »

woensdag 27 augustus 2008

Nieuwe onafhankelijke HuizenZoeker van start

HuizenZoeker.nl doorzoekt alle grote huizensites

Holten, 27 augustus 2008 - Vandaag is de zoekmachine HuizenZoeker.nl van start gegaan. HuizenZoeker is een overkoepelende zoekmachine, waarop het gehele huizenaanbod van de grote huizensites doorzocht kan worden. HuizenZoeker doorzoekt niet de websites van de individuele makelaars, maar verzamelt het woningaanbod van de verschillende huizensites (Funda, Huislijn, Dimo, Vbo, Era, Remax, Makelaarsland, LMV, Garantiemakelaars) en combineert dit tot een totaaloverzicht. Consumenten hebben hierdoor toegang tot een groot aanbod. Voor meer informatie van... Lees meer »

Gefilterd op