WoonRapport

Huizenzoeker

Ga goed voorbereid naar jouw bezichtinging met ons gratis woonrapport

Naast de informatie die je op onze website kunt vinden, bieden we een uitgebreid woonrapport aan van elke woning in Nederland. In dit rapport tonen wij onder andere de woningwaarde, bestemmingplannen en uitgebreide buurtinformatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Op deze pagina vind je meer informatie over de onderdelen die in het rapport zijn terug te vinden.

Bouwjaar en meer

Als je een nieuwe woning wilt kopen dan wil je graag goed geïnformeerd zijn. In het woonrapport is de officiële gemeentelijke informatie opgenomen zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte. Zo weet je altijd dat je over de juiste informatie beschikt.

Meer informatie over het bouwjaar
woonrapport bouwjaar

Referentiepanden

Kijken en vergelijken. Daar gaat de meeste tijd mee versleten. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt. In ons woonrapport hebben wij 9 vergelijkbare woningen opgenomen. Zo zie je in 1 oogopslag of de vraagprijs van je droomhuis hoger of lager is dan dezelfde woningen in de buurt.

Meer informatie over de referentiepanden
woonrapport referentiepanden

Woningwaarde

Je wilt zekerheid dat je niet teveel betaalt voor je droomhuis. Daarom hebben wij van elke woning in Nederland de waarde bepaald. De woningwaarde in het woonrapport is bepaald door gebruik te maken van een hiervoor speciaal ontwikkeld computermodel.

Meer informatie
woonrapport woningwaarde

Energielabel

Hoge maandlasten wil niemand. Een slecht geisoleerde woning kost elke maand veel geld. In het woonrapport is daarom het Energielabel opgenomen. Energielabel F is een zeer slecht geisoleerde woning. Energielabel A is zeer goed geisoleerd.

Meer informatie
woonrapport energielabel

Wie zijn mijn buren?

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Een oud gezegde maar als je een nieuw huis koopt, weet je niet wie je nieuwe buren worden. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij weten van elke postcode in Nederland wat voor type mensen daar wonen.

Meer informatie
woonrapport buurt

Hoe leuk is de buurt?

Jaarlijks brengt de Nederlandse overheid de leefbaarheid van alle buurten van Nederland in kaart. Dit is gebaseerd op criminaliteit en enquetes onder bewoners. In het rapport hebben wij een leefbaarheidscore opgenomen. Je koopt je huis voor lange tijd. Dan is het fijn om te weten in wat voor buurt je komt te wonen.

Meer informatie
woonrapport buurt

Bestemmingsplan

Als je een huis koopt dan wil je zekerheid en geen verassingen achteraf. In het woonrapport is omschreven wat de overheden van plan zijn op het vlak van ruimtelijke ordening, zoals de aanleg van nieuwe wegen of nieuwbouwwijken.

Meer informatie
woonrapport bestemmingsplan