Omschrijving

De woning Saturnusstraat 41 in Sint Nicolaasga is een tussenwoning met bouwjaar 1974. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 115 m2. De perceeloppervlakte is 162 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Tussenwoning
Wonen
115 m2
Perceel
162 m2
Bouwjaar
1974

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Sint Nicolaasga

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sint Nicolaasga . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sint Nicolaasga en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.37 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.07 km

Supermarkt

0.52 km

Bioscoop

12.94 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sint Nicolaasga Sint Nicolaasga. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 304 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sint Nicolaasga ligt in de gemeente De Fryske Marren, deze gemeente heeft in totaal 51778 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen