Omschrijving

De woning Iniastrjitte 18 in Wierum is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 1952. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 82 m2. De perceeloppervlakte is 400 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Wierum

Duurste huizen?


Type
2-onder-1-kap
Wonen
82 m2
Perceel
400 m2
Bouwjaar
1952

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Iniastrjitte 18 in Wierum is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 70.000 en € 120.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 75.000 en € 125.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Wierum? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wierum. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Wierum.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.25 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

3.59 km

Supermarkt

3.3 km

Bioscoop

16.13 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen