Omschrijving

Arnhem
Gildemeestersplein 12

Op uitstekende locatie gelegen vierkamer appartement met balkon gelegen op het zuidwesten. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een berging in de onderbouw. Het balkon strekt over de gehele breedte van het appartement. Het complex beschikt over een liftinstallatie.

INDELING:
Begane grond:
Afgesloten portiek met intercominstallatie, brievenbussen en lift.
Eerste Verdieping:
Entree met meterkast, hal, toilet, ruime woonkamer met toegang tot balkon, dichte keuken, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon, badkamer met douche.

HET COMPLEX:
Het appartementencomplex beschikt over een entree met intercom en een liftinstallatie. De inpandige berging bevindt zich in de onderbouw. Aan de voorzijde zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.
Het gebouw is enkele jaren geleden gerenoveerd en ook het winkelcentrum is grondig onder handen genomen. Onder het gebouw vind je een een Albert Heijn en een Aldi! Zo vanuit de lift de winkel in!
Het complex wordt beheerd door een actief VvE-beheer. De VvE bijdrage bedraagt ca. € 205,- per maand inclusief stookkosten.

LOCATIE:
De aantrekkelijke ligging van dit appartement wordt versterkt door de nabijheid van o.a. “Winkelcentrum Presikhaaf”. Maar dat niet alleen, deze gewilde woonomgeving heeft veel meer te bieden: alle openbare voorzieningen zijn op loopafstand zoals bijv. (hoge) scholen, sportaccommodaties, park Presikhaaf, bibliotheek en een cultureel centrum. Ook zijn de openbaar vervoer voorzieningen, een uitstekende busverbinding met Arnhem-Centrum en NS station Presikhaaf, op korte afstand gelegen. De Pleyroute naar Arnhem Zuid, A12, A50, de A15 en de A325 zijn eveneens snel te bereiken. Tevens zijn natuurgebied de Posbank en de binnenstad van Arnhem in slechts enkele minuten bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
* Balkon over de volle breedte van het appartement
* Zonwering aan balkonzijde
* Diverse rolluiken (deels elektrisch)
* Complete keuken met alle inbouwapparatuur
* Boiler 80 liter eigendom (nieuw)
* Gehele appartement voorzien van plavuizenvloer
* Goede locatie t.o.v. winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
81 m2
Perceel
1321 m2
Bouwjaar
1960

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Gildemeestersplein 12, Arnhem

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 185.000 en € 235.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Arnhem

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Arnhem . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Arnhem en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.7 km

Bushalte

0.03 km

Kinderopvang

0.25 km

Basisschool

0.28 km

Supermarkt

0.11 km

Bioscoop

2.78 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Arnhem Winkelcentrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3169 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Arnhem ligt in de gemeente Arnhem, deze gemeente heeft in totaal 162424 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen