Omschrijving

Wat een bijzondere benedenwoning treffen we hier!
Sfeervol, instapklaar, verrassend royale tuin, mooie locatie in de wijk Kesteren in de Haagse Beemden, op loopafstand van landgoed Burgst, groene omgeving, goed onderhouden, eigen parkeerplaats en met goede parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Op korte afstand tref je winkelcentrum de Berg, het station Breda-Prinsenbeek, scholen en sportfaciliteiten. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. En met 15 minuten fietsen sta je in hartje Breda.

Ook zo benieuwd naar deze mooie benedenwoning? Wij zijn klaar voor bezichtigingen!

Indeling

Begane grond:

Vanuit de hal bereik je de meterkast en de woonkamer.
De woonkamer biedt een mooie eiken houten vloer, strakke stucwanden en tezamen met de grote raampartijen tref je hier een sfeervolle ruimte.

Aan de achterzijde tref je de moderne keuken met een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en diverse kasten. Een loopdeur leid je naar de tuin.

Wat een verrassing? Bij een appartement tref je maar zelden zo’n ruime tuin. Met maar liefst circa 125 m2 oprecht royaal te noemen. Door de ligging naar het zuidwesten tref je een zonnige tuin met gazon, leuk terras en een houten berging met sfeervolle overkapping.
Aan de achterzijde van de tuin tref je zelfs een eigen parkeerplaats aan. Aanpandig tref je nog een stenen berging en een poort leidt naar de brandgang.

Eenmaal terug in het appartement loop je via de woonkamer naar de grote slaapkamer. Ook hier tref je een mooie eiken houten vloer en vanaf hier kom je in de ruime en luxe inloopkast en in de stoere en jonge badkamer. De badkamer is geheel betegeld en biedt een inloopdouche, hangcloset, de aansluiting van de wasapparatuur en een wastafelmeubel.
Een loopdeur biedt vanuit de slaapkamer direct toegang tot de tuin.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

Bijzonderheden:
- Het bouwjaar van het appartement is 1982;
- Kleinschalig complex;
- Keuken is ‘opgepimpt’in 2015;
- Badkamer is geheel vernieuwd in 2021;
- Kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas;
- Alle vloeren zijn uitgevoerd in beton;
- Rondom voorzien van (deels elektrische) rolluiken;
- Maandelijkse bijdrage aan vve bedraagt circa € 67,-; dit omvat o.a. de opstalverzekering en
reservering voor groot onderhoud;
- Verwarming geschiedt middels stadsverwarming en warm water middels
doorstroomapparaat (huur);
- Ruime en gratis parkeermogelijkheden rondom;
- De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn heel goed bereikbaar.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
69 m2
Perceel
250 m2
Bouwjaar
1985

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Kesterenlaan 63, Breda

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 275.000 en € 325.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Breda

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Breda . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Breda en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.47 km

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.31 km

Supermarkt

0.47 km

Bioscoop

4.67 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Breda Kesteren. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5007 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Breda ligt in de gemeente Breda, deze gemeente heeft in totaal 184126 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen