Omschrijving

De woning De Wanmolen 1 in Berkel-Enschot is een tussenwoning met bouwjaar 1995. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 100 m2. De perceeloppervlakte is 141 m2.


Duurste huizen in Berkel-Enschot

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
100 m2
Perceel
141 m2
Bouwjaar
1995

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van De Wanmolen 1 in Berkel-Enschot is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 200.000 en € 250.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 215.000 en € 265.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Berkel-Enschot? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Berkel-Enschot. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Berkel-Enschot.

woningmarkt image

Treinstation

3.07 km

Bushalte

0.66 km

Kinderopvang

0.23 km

Basisschool

0.36 km

Supermarkt

1 km

Bioscoop

5.68 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Berkel-Enschot Berkelse Akkers. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 6389 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Berkel-Enschot ligt in de gemeente Tilburg, deze gemeente heeft in totaal 219789 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen