Nassaulaan 4

1182BA, Amstelveen

Type
Tussenwoning
Wonen
130 m2
Perceel
155 m2
Bouwjaar
1927

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Nassaulaan 4 in Amstelveen is een tussenwoning met bouwjaar 1927. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 130 m2. De perceeloppervlakte is 155 m2.

Treinstation

2.92 km

Bushalte

0.06 km

Kinderopvang

0.04 km

Basisschool

0.93 km

Supermarkt

0.55 km

Bioscoop

1.59 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Nassaulaan 4 in Amstelveen is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 420.000 en € 470.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 455.000 en € 505.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Amstelveen. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Amstelveen per jaar

Aantal te koop staande woningen in Amstelveen

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Amstelveen Oranjebuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2021 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amstelveen heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen