Breestraat 3

4437AK, Ellewoutsdijk

Type
Tussenwoning
Wonen
108 m2
Perceel
210 m2
Bouwjaar
1901

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Breestraat 3 in Ellewoutsdijk is een tussenwoning met bouwjaar 1901. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 108 m2. De perceeloppervlakte is 210 m2.

Treinstation

-

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

3.15 km

Basisschool

3.17 km

Supermarkt

4.5 km

Bioscoop

5.54 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Breestraat 3 in Ellewoutsdijk is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 110.000 en € 160.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 115.000 en € 165.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Ellewoutsdijk. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Ellewoutsdijk per jaar

Aantal te koop staande woningen in Ellewoutsdijk

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Ellewoutsdijk Ellewoutsdijk (Kern). Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 826 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Ellewoutsdijk heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 21.937

per huishouden

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen