Omschrijving

Modern driekamerappartement in het Alphense centrum, om de hoek van het Thorbeckeplein, met zonnig balkon, eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en dichtbij alle voorzieningen!

Bijzonderheden
• Hoekappartement met veel licht door ramen aan 2 kanten
• Toegankelijk voor iedereen door aanwezigheid van trappenhuis en lift
• Twee ruime slaapkamers
• Geheel voorzien van dubbelglas en isolatie
• Lift in het appartementencomplex
• Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en aparte (fietsen)berging
• Actieve VVE aanwezig
• Maandelijkse VVE-bijdrage: € 176,-
• Energielabel-A
• Rustig wonen en toch het gemak van het centrum
• Senior-vriendelijk appartementsgebouw

Omgeving
Dit appartement is gelegen in het Alphense centrum, nabij het vernieuwde Thorbeckeplein. Het centrum van Alphen aan den Rijn biedt een zeer divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. In de omgeving is veel nieuwbouw te vinden, waaronder de nieuwe stadsbibliotheek en project Het Aarkadekwartier.

In de omgeving zijn diverse basisscholen te vinden, evenals kinderopvang. Ook de sportvelden en recreatiegebied Park Zegersloot met de kinderboerderij, dagcamping, evenemententerrein, waterskibaan, horeca en strandje aan de Zegerplas.

Op loopafstand bevinden zich buslijnen richting het NS-station en Alphen-Noord. Vanaf het station zijn verschillende uitvalsmogelijkheden richting Utrecht, Leiden en Schiphol, die tevens ook goed te bereiken zijn via de N11 en N207.

Begane grond
Gemeenschappelijk overdekte entree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal met lift en trappenhuis naar de verdiepingen en de parkeerkelder.

1e etage:
Entree/gang met meterkast. Via deze gang heeft u toegang tot alle ruimten in de woning.
Aan de linkerzijde van de gang de ouderslaapkamer met vaste schuifkastenwand en daar tegenover de tweede slaapkamer. Verder nog een royale badkamer voorzien van een douchecabine, handdoeken radiator en wastafel. Vervolgens een toiletruimte met fontein. Aan de overzijde van de badkamer treft u de inpandige bergruimte met de cv opstelling, de Warmte-terug-Win installatie (WTW) en de opstelling van de wasmachine en de droger.

Aansluitend de woonkamer met open keuken. Het gehele appartement is voorzien van een drempelloze laminaatvloer. Open keuken, modern ingericht in L-vorm met crème kleurige fronten, stenen werkblad en inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, een oven en veel opbergruimte waaronder een carrousel kast.
Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, beschut en gelegen op het zuiden.

Op de begane grond een houten buitenberging, bereikbaar via de algemene trappenhuis of de naast de woning gelegen tweede trappenhuis, waardoor je eenvoudig en snel naar de beneden gelegen bergingen en parkeergarage kunt.

Ook de parkeerkelder is via lift en trappenhuis bereikbaar, waar een eigen parkeerruimte (nr 110) aanwezig is.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
80 m2
Perceel
878 m2
Bouwjaar
2005

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Ortolaanstraat 1, Alphen aan den Rijn

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 265.000 en € 315.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Alphen aan den Rijn

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Alphen aan den Rijn . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Alphen aan den Rijn en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.95 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.41 km

Supermarkt

0.23 km

Bioscoop

0.36 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Alphen aan den Rijn Lijsterlaan. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9247 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Alphen aan den Rijn ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn, deze gemeente heeft in totaal 112587 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 4 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen