Omschrijving

Starters opgelet! In de wijk Schiedam-oost bieden wij een centraal gelegen 3 kamer appartement aan. De wijk grenst aan het historisch centrum van Schiedam; winkels, scholen en diverse horecagelegenheden zijn op steenworp afstand gelegen. Het Centraal Station van Schiedam is zeer gunstig gesitueerd en op loopafstand. Met de bus tram of trein zijn omliggende steden zoals Rotterdam en Den Haag gemakkelijk te bereiken. Ook zijn er diverse uitvalswegen in de directe nabijheid.

De indeling van de woning is als volgt:
- Entree in de hal met toegang tot verschillende vertrekken;
- Aan het begin van de hal bevindt zich de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning, deze is voorzien van gestuukte wanden en laminaatvloer;
- De keuken beschikt over een rechte keukenblok met inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat en afzuigkap. Het is een ruime keuken waar u een gezellige eethoek zou kunnen creëren;
- Een smalle maar lange slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van gestuukte wanden en laminaatvloer. Via deze slaapkamer kunt u het terras en zo de achtertuin betreden;
- De derde slaapkamer is tevens voorzien van gestuukte wanden en laminaatvloer. Dit is eigenlijk de woonkamer van de woning, deze biedt toegang tot het terras via dubbel openslaande deuren;
- De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douchecabine, wastafel, spiegelkastje, staand closet en wasmachine aansluiting;
- De achtertuin is gelegen aan het zonnige zuiden en is betegeld.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming & warm water middels C.V.-ketel
- Maandelijkse VVE-bijdrage €75,-
- Oplevering in overleg

In diverse wijken is er sprake van een opkoopbescherming. De opkoopbescherming houdt in een verbod om, na het aankopen van een woning vanaf 1 januari 2022, deze te verhuren zonder vergunning, tenzij aan bepaalde voorwaarden is voldaan.
Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van de Gemeente
Rotterdam ( verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
55 m2
Perceel
83 m2
Bouwjaar
1929

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Swammerdamsingel 13C, Schiedam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 65.000 en € 115.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Schiedam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schiedam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Schiedam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.57 km

Bushalte

0.07 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.36 km

Supermarkt

0.43 km

Bioscoop

0.92 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schiedam Rotterdamsedijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 20358 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schiedam ligt in de gemeente Schiedam, deze gemeente heeft in totaal 79279 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen