Over Ons

Huizenzoeker

Transparant en Onafhankelijk

Bij het zoeken naar je droomhuis wil je eerlijk en onafhankelijk geinformeerd worden. Hiervoor heb je betrouwbare informatie nodig. Databedrijf Spotzi is al jaren actief in het verzamelen van data over de hele wereld. Spotzi heeft als eigenaar van Huizenzoeker de handen ineen geslagen met huizenwebsites JAAP.NL en Huislijn.nl. Samen maken we de woningmarkt transparant, eerlijk en onafhankelijk.

Meer dan 10 jaar ervaring

Huizenzoeker.nl is al jarenlang een begrip in de Nederlandse woningmarkt en een perfecte toevoeging op bestaande huizenwebsites. Huizenzoeker toont naast het koop- en huuraanbod van JAAP.NL de huizenprijzen ontwikkeling van elke gemeente in Nederland. Uitstekende informatie die je helpt bij het onderhandelen tijdens de aankoop van je droomhuis.

Huizenzoeker is echter nog meer. Zo is naast de prijsontwikkeling van elke woning ook te zien wat voor type mensen in de straat wonen, wat ze verdienen en hoe ver het huis van bijvoorbeeld scholen staat. Daarnaast biedt Huizenzoeker ook uitgebreide woninginformatie zoals woningwaarde en referentiepanden.

Op het nieuwe huizenzoeker speelt de kaart een prominente rol. Een nuttige toevoeging is de mogelijkheid om de kadastrale grenzen op de luchtfoto te tonen. Zo kan je precies zien tot waar de tuin loopt.

Spotzi helpt bedrijven om beslissingen te nemen gebaseerd op data. Consumenten hebben nu middels Huizenzoeker ook toegang tot een deel van de data die Spotzi bezit. Dit helpt ze om de juiste keuze te maken bij het kopen van een nieuw huis.

Woningmarkt Dashboard

Een aantal gebruikers had toegang tot het woningaanbod via de Huizenzoeker API. Deze dienst wordt vervangen door het Woningmarkt Dashboard. Een gezamenlijk product van JAAP.NL en Spotzi. Klik hieronder voor een demo van het Woningmarkt Dashboard.

Open het Woningmarkt Dashboard

Neem contact op

* Vereist

E-mailadres*

Naam*

Stel je vraag*

Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.