Makelaars

Huizenzoeker

U bent Makelaar of Taxateur?

Huizenzoeker is er niet alleen voor Consumenten maar ook voor Makelaars en Taxateurs. Op Huizenzoeker.nl plaatsen wij koopwoningen, nieuwbouwwoningen, huurwoningen, kamers en recreatiewoningen. Wij ontvangen dit aanbod van huizenwebsite JAAP.NL.

Ik wil graag een volledige plaatsing op Huizenzoeker

Op Huizenzoeker tonen wij op dit moment alleen kleine foto's en diverse kenmerken zoals de vraagprijs en de woonoppervlakte. Voor een uitgebreide omschrijving en grotere foto's linken wij door naar JAAP.NL. Het is op dit moment niet mogelijk om rechtstreeks een woning op Huizenzoeker.nl te plaatsen.

Zou je echter wel een volledige plaatsing willen, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij hebben geen koppeling met software zoals RealWorks, Venum en Skarabee. Wij kunnen op dit moment dan ook niet tot een volledige plaatsing van de woning overgaan. Wij onderzoeken echter op dit moment de interesse onder makelaars en horen daarom graag van je.

Ik ben op zoek naar referentiepanden voor een taxatie

We hebben een module ontwikkeld voor taxateurs waarmee heel eenvoudig referentiepanden in kaart kunnen worden gebracht. Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Ik ben op zoek naar woningmarkt cijfers

Als je op zoek bent naar woningmarktcijfers die je helpen om de vraagprijs van een woning te bepalen dan ben je bij Huizenzoeker aan het juiste adres. Ga hiervoor naar ons gratis Woningmarkt Dashboard.

Open het Woningmarkt Dashboard

Neem contact op

* Vereist

E-mailadres*

Naam*

Stel je vraag*

Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.