De woningmarkt in kaart

Woningmarkt Dashboard

Huizenzoeker heeft ruim 10 jaar ervaring in de woningmarkt. Bij een huis kopen of verkopen komen er veel vragen op je af. Gaan de huizenprijzen stijgen of juist dalen? Hoe lang staan de huizen in mijn woonplaats gemiddeld te koop? Is er wel vraag naar mijn huis als ik het te koop zet? Haal rustig adem en vind antwoord op de belangrijkste vragen in ons Woningmarkt Dashboard.

Het gratis woningmarkt dashboard wordt maandelijks ge├╝pdatet en is voor iedereen beschikbaar. Zo houden we de woningmarkt transparant.

Abonnement

Voor meer gedetailleerde informatie kan een abonnement worden genomen. Met dit abonnement worden ruim 50 woningtrends in kaart gebracht die helpen bij het maken van de juiste keuzes. Je ziet precies waar mensen zoeken naar een nieuwe woning, wat de vraag is naar een specifiek woningtype en hoe dit aanbod zich verhoudt ten aanzien van de vraag. Dit wordt aangevuld met het complete woningaanbod, vraagprijzen vs. transactieprijzen, demografische kenmerken, opleiding, sociale klasse en nog veel meer. Dit helpt ontwikkelaars en investeerders om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Provincies en gemeenten zijn in staat om hierop een beter beleid te maken.

Wat gebeurt er met de Huizenzoeker API?

Met de huizenzoeker API was het mogelijk het het woningaanbod op uw eigen website te plaatsen. Dat is helaas niet meer mogelijk. Alle HTTP requests en XML of JSON resultaten zijn vanaf 8 maart 2021 niet meer toegankelijk. Als alternatief kan je vanaf heden toegang vragen tot ons Woningmarkt Dashboard. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

* Vereist

E-mailadres*

Naam*

Stel je vraag*

Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.