Omschrijving

De woning Nijbuorren 2 in Oosternijkerk is een hoekwoning met bouwjaar 1980. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 102 m2. De perceeloppervlakte is 236 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Hoekwoning
Wonen
102 m2
Perceel
236 m2
Bouwjaar
1980

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

-

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.48 km

Supermarkt

0.16 km

Bioscoop

13.07 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Nijbuorren 2 in Oosternijkerk is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 80.000 en € 130.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 85.000 en € 135.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Oosternijkerk. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde huizenprijs in Oosternijkerk per jaar

Aantal te koop staande woningen in Oosternijkerk

Omgeving

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 21.937

per huishouden

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen