Hetsbergsestraat 1

5433NJ, Katwijk NB

Niet in verkoop

De woning Hetsbergsestraat 1 in Katwijk NB is een tussenwoning met bouwjaar 2002. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 254 m2. De perceeloppervlakte is 3589 m2.


Duurste huizen in Katwijk NB

Duurste huizen?


Type
n.n.b.
Wonen
254 m2
Perceel
3589 m2
Bouwjaar
2002

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Hetsbergsestraat 1 in Katwijk NB is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 500.000 en € 550.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 535.000 en € 585.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Katwijk NB? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Katwijk NB. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Katwijk NB.

woningmarkt image

Treinstation

3.04 km

Bushalte

1.02 km

Kinderopvang

1.26 km

Basisschool

1.41 km

Supermarkt

1.12 km

Bioscoop

3.65 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Katwijk NB Katwijk buitengebied. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 83 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Katwijk NB ligt in de gemeente Cuijk, deze gemeente heeft in totaal 25130 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen