Beerschemaasweg 34

5364NS, Escharen

Niet in verkoop

De woning Beerschemaasweg 34 in Escharen is een vrijstaande woning met bouwjaar 1954. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 138 m2. De perceeloppervlakte is 922 m2.


Duurste huizen in Escharen

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
138 m2
Perceel
922 m2
Bouwjaar
1954

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Beerschemaasweg 34 in Escharen is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 230.000 en € 280.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Escharen? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Escharen. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Escharen.

woningmarkt image

Treinstation

7.91 km

Bushalte

0.02 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.15 km

Supermarkt

1.17 km

Bioscoop

7.67 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen