Omschrijving

De woning Utrechtseweg 299 in Amersfoort is een appartement met bouwjaar 2022. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 65 m2. De perceeloppervlakte is 3159 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
65 m2
Perceel
3159 m2
Bouwjaar
2022

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Utrechtseweg 299, Amersfoort

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 15.205.000 en € 15.255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amersfoort

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amersfoort . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amersfoort en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.25 km

Bushalte

0.09 km

Kinderopvang

0.12 km

Basisschool

0.34 km

Supermarkt

1.82 km

Bioscoop

2.84 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amersfoort Vlasakkers. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 203 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amersfoort ligt in de gemeente Amersfoort, deze gemeente heeft in totaal 157462 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen