Omschrijving

De woning Beneluxplantsoen 4 in Coevorden is een vrijstaande woning met bouwjaar 1964. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 157 m2. De perceeloppervlakte is 602 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
157 m2
Perceel
602 m2
Bouwjaar
1964

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Beneluxplantsoen 4, Coevorden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 305.000 en € 355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Coevorden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Coevorden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Coevorden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.3 km

Bushalte

0.06 km

Kinderopvang

0.31 km

Basisschool

0.15 km

Supermarkt

1.06 km

Bioscoop

12.87 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Coevorden Binnenvree Buitenvree Pikveld. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3095 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Coevorden ligt in de gemeente Coevorden, deze gemeente heeft in totaal 35317 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 3 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen