Omschrijving

De Etstoel 13 Sleen
Levensloopbestendig wonen

Geweldig! Laten we eens kijken wat we kunnen doen om deze 2-onder-1-kap woning te verkopen aan mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning met winkelvoorzieningen in de buurt.

Wonen aan het groen
Je komt te wonen in een rustige zijstraat, grenzend aan de diepe tuin van de achterburen en een groenplantsoen. De perfecte combinatie van heerlijk beschut in je tuin kunnen zitten en een groen uitzicht houden.

Baden en slapen op de begane grond
De slaapkamer en de badkamer op de begane grond is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning.

Loopafstand van de winkel
Deze woning is gelegen op loopafstand van de winkels, wat het gemakkelijk maakt om je dagelijkse boodschappen te doen.

Vier slaapkamers
Met een slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping is deze woning ook ideaal voor gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen.
Een (slaap)kamer op de verdieping is nu in gebruik als bergzolder.

Noordwestelijke tuinligging
De tuin is gelegen op het noordwesten, wat betekent dat je hier van de middag- en avondzon kunt genieten. De ligging van het dak van de woning is gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Oprit en garage
Je kunt je auto, fiets of scootmobiel op de oprit parkeren of in de aangebouwde stenen garage rijden met een simpele druk op de knop van de elektrische garagedeur.

Bevalt het zover? De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Je stapt de woning via de voordeur binnen. De woonkamer heeft uitzicht op de straat en heeft een eetgedeelte voor een tafel en stoelen. Handig is de trapkast om de stofzuiger uit het zicht te zetten.

De (half)open keuken is eenvoudig maar compleet en voorzien van een kookplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken stap je zo je terras op met een loopdeur.

Grenzend aan de keuken vind je de bijkeuken met de opstelling van de Hr-ketel en de aansluitingen voor een wasmachine en/of droger en een koel-/vriescombinatie.

Met een schuifdeur bereik je de verwarmde garage met naast een elektrische deur ook een loopdeur naar de tuin. Praktisch is de vuilstortgootsteen voor als je in de tuin hebt gewerkt. Op dit moment is er een luik naar de verdieping aanwezig als extra opslagruimte. Dit kan weer dichtgezet worden.

De slaapkamer met de hal, de badkamer en het toilet vind je naast de eetkamer aan de achterzijde, de koelere kant van de woning. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een hoekdouche en een wastafel. In de hal vind je ook een apart toilet met een fonteintje.

Eerste verdieping
Via een vaste trap bereik je de ruime overloop met drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een eigen inpandig balkon. De derde slaapkamer is in gebruik geweest als opslagruimte vanuit de garage. Door het plaatsen van grotere dakramen is van deze kamer een fijne ruime slaapkamer te maken.

In het plafond op de overloop zit een luik naar een bergzolder, bereikbaar met een losse trap.

Extern
Zowel de voortuin als achtertuin is eenvoudig aangelegd met bestrating en diverse beplanting. In de achtertuin staat een houten schuurtje voor de tuingereedschap. Het regenwater wordt opgevangen in watertonnen voor de tuinbesproeiing.

Aan de achterzijde is een wandelpaadje voor de bewoners uit deze straat richting de supermarkt. Ideaal voor als de koffie op is en je dit nog even snel wilt halen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1990
- Vloer-, muur- en dakisolatie (bouwjaar)
- Betonvloeren (met uitzondering van deel garageplafond)
- Houten raam- en deurkozijnen voorzien van dubbel glas, verdieping enkel glas
- Verwarming middels Nefit Hr-ketel en de nodige radiatoren (ook in de garage)
- Itho daalderop close-in boiler in de keuken
- Mechanische ventilatie (box op de bergzolder)
- Baden en slapen op de begane grond

Oplevering in overleg.

Wil je meer weten over de woning en Sleen? Kijk dan op de eigen website van de woning etstoel13.nl

Omgeving
- De woning is gelegen op korte afstand van diverse winkel- en sportvoorzieningen en twee basisscholen
- Sleen heeft een goede aansluiting naar de N34 en A37 richting Emmen/Hoogeveen
- Het treinstation Nieuw-Amsterdam ligt op korte afstand richting Emmen/Zwolle
- Er zijn wandel-, fiets- en MTB routes in de directe omgeving
- Op fietsafstand ligt recreatiepark Ermerstrand in Erm met horeca en een waterskibaan en openluchtzwembad Bosbad in Noord-Sleen

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
114 m2
Perceel
393 m2
Bouwjaar
1990

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde De Etstoel 13, Sleen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 365.000 en € 415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sleen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sleen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sleen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.81 km

Bushalte

0.22 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

0.64 km

Supermarkt

0.12 km

Bioscoop

5.89 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sleen Sleen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1031 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sleen ligt in de gemeente Coevorden, deze gemeente heeft in totaal 35317 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen