Omschrijving

Deze voormalige drive-in woning is gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Angelslo aan een doodlopende straat. Er komt alleen bestemmingsverkeer. De achtertuin grenst aan openbaar groen en aan de voorkant is een (parkeer)pleintje.
De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m2, verdeeld over 3 woonlagen. Aan ruimte dus geen gebrek.

De Arve is een fijne straat in Angelslo. Dichtbij het winkelcentrum. Er zijn meerdere speelvelden en speeltuinen in de directe omgeving.
Basisscholen en middelbare scholen zijn dichtbij gelegen en ook het centrum van Emmen is vlot te bereiken.

Een superruime woning die deels een renovatie verdient, een uitgelezen kans voor iemand die alles naar eigen smaak wil vormgeven!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entreehal met trapopgang, meterkast, toilet, multifunctionele kamer, in de voormalige garage zijn een berging en een bar gemaakt.

Eerste verdieping:
Woonkamer met open keuken en groot balkon.

Tweede verdieping:
Overloop.
4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met deur naar het balkon.
Badkamer v.v. hangtoilet, wastafel, douche en designradiator.

INFO:

- bouwjaar 1966
- woonoppervlakte ca. 150 m2
- de eerste en tweede verdieping zijn aan de oostkant voorzien van kunststof kozijnen
- moderne keuken uit 2018

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
150 m2
Perceel
173 m2
Bouwjaar
1966

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Arve 92, Emmen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Emmen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Emmen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Emmen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.41 km

Bushalte

0.17 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.32 km

Supermarkt

0.45 km

Bioscoop

2.63 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Emmen Angelslo. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3179 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Emmen ligt in de gemeente Emmen, deze gemeente heeft in totaal 107024 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 21 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen