Omschrijving

Unieke en volledig actuele woning om zo in te trekken, op een fraaie locatie aan het water, met een besloten en zonnige tuin die veel privacy biedt!

Moderne en in 2019 nagenoeg volledig gerenoveerde geschakelde vrijstaande bungalow met 5 slaapkamers en een dubbele inpandige garage. Het geheel staat op een kavel van maar liefst 1.023 m². De woning is voorzien van 14 zonnepanelen (2021) welke ter overname worden aangeboden.

Deze woning staat in een rustige en groene woonomgeving in de bungalowwijk "Venesluis", nabij de Hoogeveense Vaart en is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Hoogeveen en de uitvalswegen A28 en A37. De fraai aangelegde tuin langs de waterkant is aan de noordzijde gelegen en patiotuin is op het zuiden en westen gesitueerd en biedt veel privacy!

Indeling:
Entree met toilet, woonkamer met sfeervolle haard en een open keuken met dubbele deuren naar de tuin en alle wenselijke inbouwapparatuur, ouderslaapkamer met een walk-in closet met kastenwand en suitebadkamer met toilet, inloopdouche, ligbad en badkamermeubel, 4 slaapkamers waarvan 2 met een walk-in closet en een 2e badkamer met een inloopdouche, badkamermeubel en de voorbereiding voor een toilet en een bijkeuken/berging met meterkast, CV-ketel en witgoedaansluitingen. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming en een houtenvloer (toplaag), de wanden zijn glad gestuct.

Bijzonderheden:
De woning is in 2019 nagenoeg volledig gerenoveerd, waarbij er nieuwe dubbele beglazing is geplaatst en de kozijnen deels zijn vernieuwd, verder is zowel het riool en zijn de water- en gas- en elektriciteitsinstallatie vernieuwd en de vloer is grotendeels voorzien van schuimbeton. Buitenom is alles in 2020 en 2021 aangelegd.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
182 m2
Perceel
1007 m2
Bouwjaar
1968

Woningmarkt

Huis kopen in Hoogeveen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hoogeveen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hoogeveen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.28 km

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

0.12 km

Basisschool

0.53 km

Supermarkt

0.65 km

Bioscoop

1.37 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hoogeveen Venesluis. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2221 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoogeveen ligt in de gemeente Hoogeveen, deze gemeente heeft in totaal 55603 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 27 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen