Omschrijving

De woning Hof van Halenweg 2 in Hooghalen is een tussenwoning met bouwjaar 2004. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 100 m2. De perceeloppervlakte is 65518 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
n.n.b.
Wonen
100 m2
Perceel
65518 m2
Bouwjaar
2004

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hof van Halenweg 2, Hooghalen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hooghalen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hooghalen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hooghalen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

7.84 km

Bushalte

0.58 km

Kinderopvang

0.71 km

Basisschool

0.75 km

Supermarkt

0.7 km

Bioscoop

8.04 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hooghalen Verspreide huizen Hooghalen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 20 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hooghalen ligt in de gemeente Midden-Drenthe, deze gemeente heeft in totaal 33381 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 21 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen