Omschrijving

De woning Leutingewolderweg 6 in Leutingewolde is een vrijstaande woning met bouwjaar 1930. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 145 m2. De perceeloppervlakte is 1872 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Leutingewolde

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
145 m2
Perceel
1872 m2
Bouwjaar
1930

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Leutingewolderweg 6 in Leutingewolde is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 270.000 en € 320.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 295.000 en € 345.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Leutingewolde? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Leutingewolde. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Leutingewolde.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

1.37 km

Kinderopvang

0.95 km

Basisschool

1.11 km

Supermarkt

1.52 km

Bioscoop

1.86 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Leutingewolde Leutingewolde. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 212 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Leutingewolde ligt in de gemeente Noordenveld, deze gemeente heeft in totaal 31253 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 40 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen