Omschrijving

Dit betreft een bieden vanaf prijs.

Heerlijk licht appartement in mooie Stripheldenbuurt Almere.

Dit goed onderhouden DRIEKAMER-APPARTEMENT is gelegen op de eerste verdieping van complex "Bommelsteijn" en ligt centraal in de populaire "Stripheldenbuurt". De vriendelijke buurt en ruime opzet van de woonwijk zorgen voor luxe woonbeleving. Diverse supermarkten, winkelcentra, (basis)scholen en uitvalswegen bevinden zich op loopafstand. Tevens zijn er in de omgeving plaatsen waar kinderen prettig kunnen buitenspelen zoals: een tennis-, voetbal- en basketbalveld.

WONEN & KOKEN
De living- en keuken ruimte bestaan totaal uit 35 m2. Woonkamer is voorzien van een houten laminaatvloer met toegang tot het zonnige balkon, welke is gesitueerd op het zuidoosten. Omdat het appartement is gelegen op de eerste verdieping, beschik je over wijds- en vrij uitzicht. Door de vele raampartijen en de zonnige ligging is het beschikking over veel lichtinval! Het appartement is door zijn hoekige vorm speels in te delen, er zijn namelijk meerdere zit- en eetopstellingen mogelijk. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigschouw en een vaatwasser en een
koel-/vriescombinatie. Het blad, de gaskookplaat en oven zijn in 2020 vernieuwd.

SLAAPKAMER EN DOUCHERUIMTE
Het appartement beschikt over twee slaapkamers (14 en 11 m2) en een inpandige badkamer met doucheruimte en een wastafel. Er is een separate toiletruimte aanwezig.

BUITENLEVEN & OPBERGEN
Het appartement beschikt over een balkon (8 m2), welke is gesitueerd op het zuidoosten. Het grootste gedeelte van de dag kun je hier heerlijk genieten van de zon. Door de ligging op de eerste verdieping, beschik je over vrij- en wijds uitzicht over de gehele woonwijk.
Er is een inpandige berging aanwezig met de opstelplaats voor de cv-ketel (2021), MV-unit en de droger- en wasmachine opstelling. Op de begane grond beschikt elk appartement over een box.

STRAATBEELD & OMSTREKEN
Het appartementencomplex is gelegen in een rustige straat, omringd met alle benodigde voorzieningen. Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen A1 en A6 naar Lelystad en Amsterdam bereikbaar. Op loopafstand zijn treinstations "Oostvaarders & Almere Buiten" bereikbaar. Houd je van recreëren? Je kunt een fantastische middag doorbrengen door te wandelen/fietsen in natuurgebied 'Oostvaardersplassen of het 'Kotterbos'.

ISOLEREN & ENERGIE BESPAREN
Het appartement beschikt over een definitief energielabel A en is volledig geïsoleerd.

HOOGTEPUNTEN
* Prachtig appartement op de woningmarkt;
* KEUKEN EN BADKAMER vernieuwd in 2020 ;
* Cv-ketel vernieuwd in 2021;
* Balkon op het zuidoosten gelegen.

Bijzonderheden
BIJZONDERHEDEN
* Energielabel A;
* Servicekosten € 134,- per maand;
* Berging op de begane grond;
* Alle benodigde voorzieningen op korte afstand gelegen!

Oplevering: kan snel!

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons !

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
84 m2
Perceel
1627 m2
Bouwjaar
2006

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Daan Hoeksemastraat 79, Almere

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 315.000 en € 365.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Almere

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almere . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almere en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.01 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.06 km

Supermarkt

0.55 km

Bioscoop

7.64 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almere Stripheldenbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4094 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almere ligt in de gemeente Almere, deze gemeente heeft in totaal 214715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 28 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen