Omschrijving

MET EEN VAKANTIEGEVOEL AAN HET WATER WONEN IN ALMERE!

Gaffel 50 1319 BV Almere-Stad Noorderplassen-West

Heeft u altijd al gedroomd van ruim en licht wonen aan het water? Dan is deze luxe en sfeervolle watervilla uw kans. Comfortabel wonen aan het water met de mogelijkheid om een boot aan te leggen aan je eigen steiger. Op het royale en zonnige terras op het zuidoosten aan het water is het de hele dag puur genieten!! Ook door de gunstige ligging en de overkapping van een gedeelte van het terras kunt u al vroeg in het voorjaar uit wind van het zonnetje genieten.
Noorderplassen-West is een moderne woonwijk met veel natuur (bos en water) en gunstig gelegen t.o.v. de A6 en het stadshart van Almere (10 min fietsen). In de woonwijk is er een supermarkt, gezondheidscentrum, basisscholen en openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond: parkeren op eigen terrein (2 auto’s) op de oprit. Ruime entree/hal met de meterkast (aansluiting glasvezelnetwerk), grote inpandige berging, keurige toiletruimte en de trap naar de grote split-level woonkeuken, die middels de grote schuifpui toegang geeft tot het riante vlonderterras met eigen steiger, waardoor binnen en buiten en land en water samensmelten tot één geheel.
De sfeervolle splitlevel woonkeuken met hoog plafond is afgewerkt in een oer-Hollandse stijl en is v.v.:
- fronten in lichte kleurstelling met een donker gemêleerd natuurstenen werkblad;
- keramische kookplaat;
- recirculatieschouw;
- spoelbak met Quooker;
- vaatwasmachine;
- koel/vriescombinatie.

Een heerlijke plek om te verblijven met een grote schuifpui naar het riante terras aan het water met eigen aanlegsteiger en overdekt gedeelte van het terras. In de zomer kunt u heerlijk zwemmen en in de winter prachtig schaatsen.

Eerste verdieping:
Een luie trap naar de eerste verdieping. Een zeer riante en lichte living met een gietijzeren houtkachel. Eventueel is het mogelijk om hier twee ruimtes te creëren of extra slaapkamers. De ruimte is voorzien van 2 Franse balkons aan de voorzijde en een grote schuifpui over de gehele breedte van de achterzijde die een prachtig zicht geeft op het water.

Tweede verdieping:
Speelse overloop met toegang tot 3 in grootte variërende slaapkamers. De keurige ruime badkamer heeft ¾ wandbetegeling in lichte kleurstelling, en is verder afgewerkt met een wastafel, een ligbad en een douchehoek.de andere grote slaapkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Dit alles in een smaakvolle lichte kleurstelling.

Kenmerken:
• Groot, luxe en sfeervol wonen aan het water en vrijwel geen tuinonderhoud.
• Zonneterras met eigen steiger aan het water op het zuidoosten.
• Parkeren op eigen terrein (2 auto’s).
• Servicekosten onderhoud water aan de achterzijde ca. € 90,- per jaar.
• Elke dag een vakantiegevoel ervaren? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor.
• Vraagprijs: € 635.000,- k.k.
• Oplevering in overleg.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
146 m2
Perceel
140 m2
Bouwjaar
2005

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Gaffel 50, Almere

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 695.000 en € 745.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Almere

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almere . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almere en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.29 km

Bushalte

0.3 km

Kinderopvang

0.16 km

Basisschool

0.47 km

Supermarkt

0.42 km

Bioscoop

3.18 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almere Noorderplassen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1859 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almere ligt in de gemeente Almere, deze gemeente heeft in totaal 214715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 3 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen