Omschrijving

Geweldig wonen met zowel de natuur als de stad vlakbij!!

Deze ruime woning heeft alles wat u zoekt! 3 ruime slaapkamers en een flinke zolder met de mogelijkheid om nog 1 of 2 slaapkamers te realiseren. Een mooie ruime woonkamer en een zonnige tuin op het westen. Achter de woning kunt u op uw eigen parkeerplaats uw auto plaatsen, ook is er voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

Bent u een liefhebber van natuur en buiten zijn? Dan is er hier genoeg te doen! Geniet van het Cascadepark, het Pampusbos, het Kromslootpark, het Almeerderstrand of iets verder van huis de Oostvaardersplassen. Liever naar de stad? Station Almere Poort is slechts 4 minuten fietsen en op de A6 of A27 bent u binnen no-time!

Enthousiast geworden en komt u graag bezichtigen, neem dan snel contact met ons op!

Bieden vanaf €400.000,- k.k.

Indeling
Via de hal komt u de ruime uitgebouwde woonkamer binnen, Dankzij de openslaande deuren op het westen is het hier altijd heerlijk licht. Er is een mooie ombouw voor uw televisie en genoeg ruimte voor een heerlijke hoekbank!

Ook de keuken is flink van formaat, in mooie, rustige kleuren uitgevoerd en voorzien van een inbouwoven, afzuigkap, vaatwasser en elektrische kookplaat. Vanuit hier kijkt u uit op het autovrije hofje voor de woning.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie laminaatvloer.


Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden. Deze zijn vanaf de overloop te bereiken.

De kamers aan de achterzijde hebben een formaat van 6m2 en 11,5m2. De slaapkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte van de woning gelegen en is hierdoor met bijna 16m2 zeer ruim. Ook hier is de laminaatvloer volledig doorgelegd.

In de badkamer valt meteen de heerlijk ruime inloopdouche met rainshower op. Ook is hier een hangend toilet welke nog mag worden betegeld, een designradiator, mechanische afzuiging en mooi meubel met lades.







Tweede verdieping
Op zolder is nog alle mogelijkheid om het naar eigen wens in te delen. Er is voldoende ruimte voor twee slaapkamers, maar ook een home gym of kantoor kan hier prima! Op dit moment is hier ruimte om de was te doen en uw spullen op te slaan.



Tuin
Een heerlijke onderhoudsarme tuin op het zonnige westen! De tuin is voorzien van een achterom naar de parkeerplaats en een houten berging.

Bijzonderheden
- Ontzettend ruime woning (133m2) op een toplocatie!
- Omringd door natuur en vlakbij de stad
- Drie slaapkamers en mogelijkheid tot vijf
- Uitgebouwd
- Tuin op het westen met achterom
- Autovrij hofje aan de voorzijde
- Zonnepanelen
- Nabij uitvalswegen naar 't Gooi, Lelystad en Amsterdam
- Een eigen berging én parkeerplek
- Bijdrage aan de VVE is € 20,81 p.m.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
133 m2
Perceel
7619 m2
Bouwjaar
2009

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde James Cookroute 114, Almere

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 685.000 en € 735.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Almere

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almere . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almere en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.12 km

Bushalte

0.41 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.2 km

Supermarkt

0.33 km

Bioscoop

6.04 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almere Columbuskwartier. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4611 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almere ligt in de gemeente Almere, deze gemeente heeft in totaal 214715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen