Omschrijving

Let op: de genoemde prijs dient gezien te worden als bieden-vanaf-prijs!

EEN HEERLIJKE PLEK NABIJ HET CENTRUM VAN ALMERE MUZIEKWIJK!

Dit ruime PENTHOUSE appartement met TWEE SLAAPKAMERS, een EIGEN BERGING, een zonnig TERRAS en een PRACHTIG UITZICHT is geweldig gelegen nabij alle benodigde voorzieningen!

De Muziekwijk is een gewilde wijk in Almere. Dit heeft voor een groot deel te maken met de ideale ligging nabij het Centrum van Almere Stad. De wijk kenmerkt zich vooral door de leuke straten en het vele groen. Het Pampusbos en de Noorderplassen is op enkele minuten fietsen/wandelen bereikt. Een fijn gebied om te genieten van de natuur, water en groen. In de wijk zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Zo is het onder andere voorzien van een eigen winkelcentrum met diverse winkels en eetgelegenheden. Ook is de wijk voorzien van scholen en opvang. Het openbaar vervoer is om de hoek van de woning gelegen en ook de uitvalswegen richting de snelwegen A6 en A27 zijn op enkele minuten rijden te bereiken.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree met brievenbussen te bereiken. De hoofdentree geeft toegang tot de bergingen, de lift en de trapopgang naar de diverse verdiepingen.

De John Coltranestraat 76 is gelegen op de 7e en tevens hoogste verdieping van het complex.

Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot het toilet, de badkamer, de twee slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim, licht en geeft een panoramisch uitzicht over de Muziekwijk. Doordat de keuken (bouwjaar 2019) niet afgesloten is maar een eenheid vormt met de woonkamer is er een erg prettige ruimte ontstaan.
De keuken is van de volgende inbouwapparatuur voorzien: oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Een perfecte plek om heerlijk te kokkerellen! Vanuit de keuken is tevens toegang tot de bijkeuken waar ook de wasmachine aansluiting is gesitueerd.
Direct aan de woonkamer is het zonnige terras gelegen. Hier kan je van ’s morgens vroeg tot eind van de dag genieten van het heerlijke uitzicht. Het balkon is ruim genoeg voor het plaatsen van een loungebank en een tafel.

Het appartement is voorzien van twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is gelegen aan de zijkant van het appartement, en daarmee gelegen op de schaduwkant van het complex waardoor de ruimte lekker koel blijft tijdens de warme zomermaanden. Deze kamer is verder ruim genoeg voor het plaatsen van een kledingkast. Vanuit deze slaapkamer is een 2e toegangsdeur naar de badkamer aanwezig. De andere slaapkamer is tevens via de hal te bereiken en is ook erg prettig qua afmetingen.
De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douche, ligbad én 2e toilet.

Er is tevens een separaat toilet aanwezig in dezelfde stijl als de badkamer.

Ben je enthousiast geworden over dit appartement? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 79 m²
- VVE kosten € 141,- (appartement + berging)
- Keuken vernieuwd in 2019
- Woonkamer voorzien van panoramisch uitzicht over Muziekwijk
- Voorzien van eigen berging
- Prettig balkon met voldoende ruimte voor een ruime zithoek
- Oplevering in overleg

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
79 m2
Perceel
921 m2
Bouwjaar
1990

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde John Coltranestraat 76, Almere

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Almere

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almere . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almere en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.46 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.59 km

Supermarkt

0.57 km

Bioscoop

2.41 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almere Muziekwijk Noord. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4641 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almere ligt in de gemeente Almere, deze gemeente heeft in totaal 214715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 19 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen