Omschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Saffraanplein 26 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo voor de juiste indruk van de omgeving en woning.

In de Kruidenwijk van Almere Stad bieden wij u een bijzonder leuk, licht en fraai afgewerkt 3 kamer appartement aan! Het appartement is gelegen op de tweede verdieping (te bereiken trap) en beschikt ook over een heerlijk balkon die grenst aan één van de slaapkamers.

In de directe omgeving treft u diverse openbare voorzieningen waaronder: scholen, winkels, gezondheidscentrum, openbaar vervoer en sport en recreatievoorzieningen. U bevindt zich op 5 minuten fietsen van het stadscentrum en NS-station. Tevens heeft u vanaf deze woonlocatie een snelle verbinding met de A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en 't Gooi.


Indeling
Entree:
Centrale entree op de begane grond. Vanuit hier kunt u per trap naar de tweede verdieping. De woning toegangsdeur is toegankelijk vanaf de galerij.

Vanaf de hal krijgt u toegang tot de meterkast, het toilet, de badkamer, de twee slaapkamers en de ruime woonkamer. De woonkamer die van een riant formaat is beschikt over veel daglicht door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement. Aan de voorzijde van het appartement vind u de ruime woonkeuken die beschikt diverse inbouw apparatuur waaronder een koelkast, oven, vaatwasser en een 4-pits kookplaat met een intern afzuigsysteem.

De slaapkamers vinden zich allebei aan de achterzijde van de woning. Via één van de slaapkamers krijgt u toegang tot het ruime en fijne balkon. De badkamer is voorzien van veel ruimte, een wastafel, douche en een wasmachine aansluiting. Het toilet bevindt zich separaat van de badkamer.

Bijzonderheden:
- Keuken is in 2019 geplaatst.
- Centraal gelegen t.o.v. voorzieningen
- Twee ruime slaapkamers
- Perfect gelegen t.o.v. de busverbinding en supermarkt
- Dichtbij het centrum van Almere!

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
71 m2
Perceel
1350 m2
Bouwjaar
1988

Woningmarkt

Huis kopen in Almere

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almere . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almere en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.98 km

Bushalte

0.03 km

Kinderopvang

0.01 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

0.03 km

Bioscoop

1.58 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almere Kruidenwijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3574 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almere ligt in de gemeente Almere, deze gemeente heeft in totaal 214715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 6 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen