Birdielaan 111

8241AV, Lelystad

Niet in verkoop

De woning Birdielaan 111 in Lelystad is een vrijstaande woning met bouwjaar 1997. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 190 m2. De perceeloppervlakte is 699 m2.


Duurste huizen in Lelystad

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
190 m2
Perceel
699 m2
Bouwjaar
1997

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 655.000 en € 705.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Lelystad? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Lelystad.

woningmarkt image

Treinstation

3.48 km

Bushalte

0.39 km

Kinderopvang

1.13 km

Basisschool

2.62 km

Supermarkt

2.18 km

Bioscoop

3.25 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen