Omschrijving

Deze fraaie en goed onderhouden vrijstaande woning op maar liefst 7.500 m2 grond /bouwkavel ligt in het groene buitengebied van Lelystad-Noord, waar uitsluitend biologische landbouw plaats vindt. Bent u op zoek naar ruimte, rust en leven in het groen, op het platteland, dan is dit uw kans! Schuin oversteken en u bevindt zich in het natuurgebied ‘Het Bergbos’. Vijf minuten wandelen in westelijke richting en u loopt het unieke natuurreservaat ’t Zand in. En toch slechts op 10 minuten fietsafstand van de stad.

De woning is gebouwd in 2006, heeft energielabel A en ligt op een werkelijk sublieme locatie. Wanneer u komt aanrijden om de woning te bezichtigen, weet u het gelijk: ‘Deze woning met het grote stuk grond/bouwkavel erbij biedt mij de mogelijkheden waar ik naar zoek!’. De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeuren naar overdekte serre met een prachtig uitzicht op de tuin…

“ Voor iedereen die ruimte, het groen en de rust zoekt, is dit een absolute buitenkans! “
Ronald Peters, verkopend makelaar

Hoe ziet deze eengezinswoning eruit? U rijdt vanaf de openbare weg de oprit op die is omringd door de appelboomgaard. U parkeert uw auto buiten of in de garage. Via de veranda stapt u de woning binnen. De hal geeft u toegang tot de woonkamer, het douche toilet, de elektrakast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer met een spekstenen kachel en de open keuken zijn tuingericht. Om zoveel mogelijk van het buitenleven te genieten, hebben de eigenaren aangrenzend een fraaie veranda geplaatst. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne L-vormige keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur(Siemens) als een gaskookplaat (5-pits) met afzuigkap, een vaatwasser, de combi magnetron/oven en een koelkast met vriezer. De vloer is voorzien van plavuizen (vloerverwarming). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een slaapkamer met een ‘en suite’ badkamer met doorgang naar het douche-toilet. Ook bereikt u vanuit de woonkamer de berging (opstelling wasmachine, droger) en de achterdeur naar de tuin toe. Eerste etage: via de trapopgang komt u terecht op de overloop die u toegang geeft tot drie slaapkamers en een tweede badkamer, ook hier vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, een grote instapdouche en een toilet.

De tuinen, de opstallen en overige grond:
Het totale perceel beslaat maar liefst 7.500 m2 en wordt nu in delen gebruikt: 2 siertuinen (aan de voorzijde een veranda; aan de tuinzijde de serre). De kippenren heeft een groot vrij uitloopdeel. Er staat een professionele, grote planten- /groentenkas om e.e.a. in te kweken. In en buiten de kas wordt groente en fruit verbouwd zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Op het perceel staan vele tientallen fruitbomen waarvan een groot deel hoogstam en veel kleinfruit (bramen,druiven, diverse bessensoorten). De schuur staat aan de voorzijde van het perceel en wordt gebruikt als werkplaats, opslag.

Wat maakt deze woning interessant?
- Het splitsen van het perceel is mogelijk*
- Een vrijstaande woning met privé oprit, voor- en achtertuin en een overdekte veranda en serre.
- Een perceel van maar liefst 7.500 m2.
- Goed onderhouden, energielabel A, bouwjaar 2006.
- Nieuwe zonnepanelen installatie. (11 stuks Canadian solar 360WP,ca.3.585 KWH)
- Tuingerichte woonkamer met een spekstenen kachel.
- Vloerverwarming door het hele huis.
- Vier slaapkamers, twee badkamers waarvan één beneden met een ‘en suite’ badkamer en douche toilet.
- Levensloop bestendig.
- Serre aan de achtertuin zijde; een open veranda aan de voorzijde.
- Een riante schuur (5 x 18 m) met aansluitend kippenren.
- Een tank met propaangas op het terrein.
- Een groenten-/plantenkas (20 x 22 m)
*Het splitsen van het perceel. Een deel van het perceel afsplitsen en als bouwkavel gebruiken is mogelijk. Informeer bij de gemeente naar de voorwaarden (team Wabo en vergunningen) en naar het huidige bestemmingsplan (ruimtelijkeplannen.nl).

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
108 m2
Perceel
7502 m2
Bouwjaar
2006

Woningmarkt

Huis kopen in Lelystad

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lelystad en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.27 km

Bushalte

1.01 km

Kinderopvang

0.81 km

Basisschool

2.99 km

Supermarkt

3.03 km

Bioscoop

3.84 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen