Omschrijving

De woning Eaglelaan 1 in Lelystad is een vrijstaande woning met bouwjaar 2000. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 195 m2. De perceeloppervlakte is 1026 m2.Type
Vrijstaande woning
Wonen
195 m2
Perceel
1026 m2
Bouwjaar
2000

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Eaglelaan 1, Lelystad

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 835.000 en € 885.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

4.02 km

Bushalte

0.06 km

Kinderopvang

0.42 km

Basisschool

2.53 km

Supermarkt

2.8 km

Bioscoop

3.74 km

Buurt


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen