Omschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Hofstede 170 te Lelystad. Op loopafstand van buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen gelegen ruime-, modern afgewerkte, ééngezinswoning op een zonnige kavel van 183 m2 eigen grond. De woning is goed onderhouden, is afgewerkt met kunststof kozijnen/ gevelbekleding (2022) en onder meer voorzien van ruime doorzon woonkamer, inbouwkeuken (2022) voorzien van diverse inbouwapparatuur, moderne toiletruimte (2022), 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 15.5-, 11.5- en 9.5 m2) op de eerste verdieping, betegelde badkamer (2022) en een grote 4e slaapkamer op de tweede verdieping. De ruime achtertuin is op het zonnige westen gesitueerd. Binnen enkele (auto)minuten van de in- en uitvalswegen van Lelystad gelegen. Op zoek naar een nagenoeg instap-klare ééngezinswoning in een groene en kindvriendelijke woonwijk? Dit is uw kans!! Kom deze woning bekijken!

Bekijk deze woning alvast in 3D op onze eigen website!!

"Nu bieden vanaf € 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling:
Entree, hal, meterkast en moderne toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Ruime doorzon woonkamer met ruime opstelmogelijkheden voor een grote eettafel en fraaie tegelvloer (2023) met vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is de in lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken gesitueerd. De inbouwkeuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Deur naar de onderhoudsarme en ruime tuin aan de achterzijde.

Verdieping 1:
Overloop met grote bergkast. 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 15.5-, 11.5- en 9.5 m2) allen met laminaat vloer en waarvan 1 met vaste (berg)kast. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel/ kraan, (tweede) vrij hangend toilet, designradiator en raam voor natuurlijke ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Voorzolder. Technische ruimte met opstelplaats CV- ketel (huur). Royale 4e slaapkamer.

Tuin:
Strak vormgegeven tuin (2023) op het zonnige westen gesitueerd. Ook aan de voorzijde van de woning is een groot terras gesitueerd en is er toegang tot de vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden:
Ruime ééngezinswoning gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk de 'Hofstede'.
Op loopafstand van buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen gelegen.
Binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad.
Instap-klaar en onderhoudsarme woning!
Moderne afwerking van inbouwkeuken, toiletruimte en badkamer.
3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Grote 4e slaapkamer op de tweede verdieping.
Woning afgewerkt met kunststof kozijnen en gevelbekleding.
Energielabel C.
Bouwjaar 1974.
183 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is bespreekbaar.

Een bod uitbrengen op deze woning gaat via het 'Eerlijk Bieden' systeem. Vraag de link naar het biedingsformulier via ons kantoor óf klik op de button "Breng een bod uit" op onze eigen website.

"Nu bieden vanaf € 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
125 m2
Perceel
181 m2
Bouwjaar
1974

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hofstede 170, Lelystad

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 395.000 en € 445.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lelystad

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lelystad en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.51 km

Bushalte

0.16 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.26 km

Supermarkt

0.42 km

Bioscoop

2.23 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 6 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen