Omschrijving

De woning Lommerrijk 2 in Lelystad is een vrijstaande woning met bouwjaar 2008. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 343 m2. De perceeloppervlakte is 1491 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
343 m2
Perceel
1491 m2
Bouwjaar
2008

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Lommerrijk 2, Lelystad

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.305.000 en € 1.355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lelystad

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lelystad en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.64 km

Bushalte

0.39 km

Kinderopvang

0.63 km

Basisschool

1.22 km

Supermarkt

1.59 km

Bioscoop

2.58 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen