Omschrijving

De woning Ringdijk 145 in Lelystad is een tussenwoning met bouwjaar 1984. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 110 m2. De perceeloppervlakte is 170 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Lelystad

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
110 m2
Perceel
170 m2
Bouwjaar
1984

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Ringdijk 145 in Lelystad is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 130.000 en € 180.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 135.000 en € 185.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Lelystad? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Lelystad.

woningmarkt image

Treinstation

3.7 km

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.18 km

Supermarkt

1.74 km

Bioscoop

4.01 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen