Omschrijving

Wij vragen u om uitsluitend via het contactformulier op deze pagina van Funda te reageren. Makelaardij Lelystad nodigt u dan persoonlijk uit om de woning te bezichtigen.


LOCATIE LOCATIE LOCATIE
Een tuin van meer dan 25 meter diep, een uitzicht waar je u tegen zegt, de vogels hoort fluiten, de kinderen veilig kunt laten buiten spelen en een plek waar je helemaal tot rust komt? Dat is de Wormer 6 in Lelystad. Deze schitterend gelegen kluswoning biedt de mogelijkheid om jouw (t)huis te creëren.
Met een gezonde dosis T.L.C. - TENDER, LOVE & CARE - komt deze degelijk gebouwde woning uit 1982, met de mogelijkheid voor 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen berging, een zonnig gelegen en reusachtige achtertuin, weer helemaal tot zijn recht!
Deze keurige woning staat op een kavel 218m2 eigen grond en heeft een fantastische ligging. Op een steenworp afstand ligt de plas, het Hollandse Hout! Wat gaat dat genieten worden. Parkeergelegenheid is er inmiddels op eigen terrein en deze parel is gelegen in een rustige woonwijk. In de nabijheid van recreatieplas 't Bovenwater en natuurgebied de 'Oostvaardersplassen' en met diverse fijne voorzieningen zoals een basisschool en het openbaar bus vervoer op loopafstand, zorgt er voor dat je met heel veel plezier hier gaat wonen en nooit meer weg wil!

WONEN, KOKEN & BERGEN
Entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. De ruime, lichte en tuingerichte woonkamer is voorzien van ruime trapkast. Deze ruimte is casco, dat geeft mooi de gelegenheid voor eigen invulling! De deur geeft jou toegang tot de reusachtige tuin. De huidige keuken, in hoekopstelling, dient gemoderniseerd te worden. Hier kun je jouw volledige creativiteit op los laten. Wordt het een keuken met steamer en pastakoker, een granieten keukenblad en Cooker, een ingebouwde espressomachine of juist een hele minimalistische keuken? Aan jou de keus!

SLAPEN & BADEN
Ruime overloop met toegang tot 2 zeer ruime slaapkamers. Hier zijn met een eenvoudige ingreep 3 slaapkamers van te maken. Moet je dit eens voorstellen, aan de achterzijde een dakkapel over de gehele breedte van de woning, wat voor enorme ruimte hier gecreëerd zou kunnen worden. Twee zeer ruime slaapkamers, met een uitzicht waar je U tegen zegt! De badkamer is voorzien van alle aansluitingen en biedt volop mogelijkheden om optimaal benut te worden!

SLAPEN & BERGEN
Ruime voorzolder met de opstelplaats van de cv -installatie. De slaapkamer is groot te noemen en voorzien van een dak/kantel raam.

BUITENLEVEN
De bijna 6 meter brede en ca 25 (!) meter diepe achtertuin is op het zuid-oosten georiënteerd, is voorzien van een achterom en is klaar om onder handen genomen te worden!

NIET ZELF BEWONINGS-CLAUSULE
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte sinds jaren niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper de koper niet kan informeren over eventuele gebreken aan het verkochte.

HIGHLIGHTS
- Energielabel B
- Veel ruimte voor eigen ideeën
- Achtertuin van bijna 140m2 (!)
- Mogelijkheid voor 4 slaapkamers
- Inmiddels parkeren op eigen terrein
- Niet zelf bewonings-clausule is van toepassing
- De notaris dient een notaris uit Lelystad te zijn
- Op steenworp afstand van een waterrijke omgeving

Bieden v.a. € 250.000,- k.k.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
100 m2
Perceel
164 m2
Bouwjaar
1982

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Wormer 6, Lelystad

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 265.000 en € 315.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lelystad

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lelystad . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lelystad en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.44 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.19 km

Supermarkt

1.38 km

Bioscoop

3.78 km

Buurt

Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen