Omschrijving

Te koop: appartement Statehof 3 Emmeloord!

Riant en goed onderhouden appartement op de begane grond met mooi uitzicht in het gebouw ‘Zeestate’ voor een scherpe prijs (vergelijk maar eens met de andere appartementen in de buurt). Het appartement behoort bij het geliefde complex ‘Zeestate’. De appartementengebouwen aan de Statehof hebben een mooie en verzorgde uitstraling en liggen aan de bosrand van Emmeloord. Het complex is goed toegankelijk voor ouderen en mindervaliden; mede door de aanwezige lift.

Het appartement aan de Statehof 3 heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer met half open moderne keuken, een keurige badkamer en een ruime bijkeuken met aansluiting witgoed. Liggende op de begane grond met een balkon op het zonnige westen. Het appartement is mooi en rustig gelegen aan de bosrand van het Emmeloordse bos en ligt op loopafstand van het centrum van Emmeloord met al haar voorzieningen. Het is gebouwd in 1991, goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbel glas, een lift en videobeveiliging. Bij binnenkomst in ‘Zeestate’ komt u in de centrale hal met brievenbussen en videofoon. Er is een actieve vereniging van eigenaren, met als resultaat een uitstekend onderhouden appartementengebouw met een fraaie gemeenschappelijke tuin.

Kenmerkend voor het appartement is de royale lichte woonkamer met open keuken en het heerlijke, ruime balkon op het westen met uitzicht op het Emmeloordse bos. Verder heeft het appartement een inpandige berging in het souterrain.
Indeling
Entree/hal met meterkast en garderobenis, toilet met fontein en een ruime berging met nieuwe CV-combiketel uit 2020, nieuwe mechanische ventilatie, aansluitpunt voor wasmachine en droger. Vanuit de gang bereikt u de ruime woonkamer met veel lichtinval en de half open keuken voorzien van granieten aanrechtblad, inbouwapparatuur (inductie kookplaat, combi-oven vaatwasser en koelkast). Vanuit de woonkamer bereikt u het ruime balkon op het westen hier is een fijne glaswand aanwezig. Vanuit de hal bereikt u via een portaal waar een mooie schuif-kastenwand aanwezig is en de toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Badkamer voorzien van douch-cabine, 2e toilet, en badmeubeltje alles keurig betegeld.

Bijzonderheden
* Gelegen op de begane grond;
* Royale woonkamer;
* Keurige keuken voorzien van inbouwapparatuur;
* Grote bijkeuken met aansluiting witgoed;
* Tussenruimte met grote schuifkastenwand;
* 2 Slaapkamers;
* Ruime badkamer;
* Balkon met glaswand op westen;
* Berging in de kelder;
* 2 parkeerplaatsen ;
* Voorlopig energielabel C;
* Servicekosten VVE € 222,- p.m. Energiekosten ca. 150.- euro p.m.
* Voorzien van 2 privé parkeerplaatsen

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
96 m2
Perceel
2951 m2
Bouwjaar
1991

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Statehof 3, Emmeloord

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 315.000 en € 365.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Emmeloord

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Emmeloord . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Emmeloord en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.36 km

Kinderopvang

0.27 km

Basisschool

0.12 km

Supermarkt

0.65 km

Bioscoop

0.58 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Emmeloord Emmeloord-Centrum-Centrum West. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1248 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Emmeloord ligt in de gemeente Noordoostpolder, deze gemeente heeft in totaal 47583 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 15 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen