Omschrijving

Een verrassend ruime vrijstaande woning op een groot perceel gelegen nabij de voorzieningen. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken 4 slaapkamers, badkamer en een garage. De diepe achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van diverse terrassen, veel groen en privacy. De woning staat op een ruim perceel van 703m², heeft een inhoud van ca.610m³ en een woonoppervlakte van ca.142m².

Indeling
Entree/hal met meterkast, garderobe, toilet en trapopgang. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval, schuifpui en een houthaard. De keuken gelegen aan de achterzijde, beschikt over een keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast. De bijkeuken, bereikbaar via de keuken en de garage, heeft een deur naar het ruime terras en de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met trapopgang, kast en 4 slaapkamers, allen met een toegang naar een balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, douchehoek en een ligbad.

Tweede verdieping
Een ruime vliering over de hele verdieping, bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin
De diepe achtertuin, gelegen op het zuiden, beschikt over veel privacy, diverse terrassen, veel groen en een houten berging. Voor de garage is een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Bijzonderheden
Bijzonderheden / resumé:
- de woning beschikt over veel ruimte en mogelijkheden;
- de woning beschikt over een lichte woonkamer met een ruime keuken;
- de woning beschikt over een badkamer en 4 slaapkamers met een balkon voor en achter;
- de woning beschikt over een diepe achtertuin op het zuiden met veel privacy en groen;
- de woning is gelegen nabij diverse voorzieningen in de wijk, zoals basisscholen en winkels.

Emmeloord

De Noordoostpolder biedt u de ruimte. De gemeente ligt in de provincie Flevoland, halverwege de Randstad en het Noorden. Dat maakt het wonen hier aantrekkelijk: profiterend van de rust en de ruimte en de grote steden binnen handbereik.
Emmeloord is de centrumplaats en beschikt over alle bijbehorende voorzieningen. Emmeloord kent een gunstig ondernemersklimaat dankzij ruime bedrijventerreinen direct aan de snelweg en de centrale ligging op het kruispunt van de A6 en de N50.
Emmeloord is een gezellige plaats met een rijk aanbod aan winkels en voorzieningen. Emmeloord ligt nabij de Wellerwaard, dit is het jongste recreatie- en natuurgebied in de Noordoostpolder. Het is groot, ruim van opzet en het is er voor iedereen die wil genieten van de natuur, die houdt van zwemmen, wil spelen op het strand, graag wandelt of wil uitwaaien.

Emmeloord is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en boottochten in de wijde omgeving. Emmeloord is centraal gelegen op 5 autominuten verwijderd van de A6 richting Lelystad/Zwolle/Lemmer en slechts 30 minuten van Zwolle en ca.50 autominuten van de randstad.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
142 m2
Perceel
570 m2
Bouwjaar
1979

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Volendamstraat 46, Emmeloord

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 405.000 en € 455.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Emmeloord

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Emmeloord . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Emmeloord en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.59 km

Bioscoop

1.06 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Emmeloord Emmeloord-de Zuidert. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4240 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Emmeloord ligt in de gemeente Noordoostpolder, deze gemeente heeft in totaal 47583 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 21 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen