Omschrijving

Grote twee-onder-één kap woning op 664m² grond in het centrum van Kraggenburg met mogelijkheid voor beroep-aan-huis!

Unieke punten zijn:
- grote werk- of hobbykamer op begane grond
- badkamer begane grond met jaccuzzi
- aanbouw achterzijde
- diepe zuidwest gerichte achtertuin
- 6 slaapkamers, en mogelijkheid voor een 7e slaapkamer.
- stenen garage 28 m²
- carport voor twee auto's
- 26 zonnepanelen.
- houten berging en tuinkas
- bestemming Centrumvoorzieningen geeft mogelijkheid voor bedrijf of beroep aan huis, maar hoeft natuurlijk niet.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toiletruimte, toegang naar de provisiekelder, meterkast (2020 vernieuwd), trapopgang, en toegang naar de kantoorruimte van maar liefst 30 m².
Vanuit de hal bereikt u de woonkamer, die voorzien is van een houtkachel. Aansluitend de ruime eetkamer met openslaande tuindeuren. De halfopen eiken keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gasstel, koelkast, oven, magnetron en vaatwasser. De keuken heeft eveneens twee openslaande tuindeuren. Vervolgens bereikt u de bijkeuken met opstelling van het witgoed, en berging. Deze bijkeuken is ook voorzien van openslaande tuindeuren.
Naast de bijkeuken bevindt zich de wellnessruimte met luxe douchecabine met geïntegreerd bad, en een grote jacuzzi. Via de vaste trap bereikt u de grote slaapkamer met vide.
Vanuit de hal bereikt u via de vaste trap de overloop met toegang naar vijf slaapkamers, en de badkamer. Vier van de vijf slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De grote slaapkamer beschikt over een dubbel wastafel-meubel. De badkamer op de verdieping beschikt over een douche en een wastafelmeubel.
De tweede verdieping was voorheen bereikbaar met een steektrap, maar is veranderd in een vaste trap. Op de tweede verdieping is een zolderkamer gerealiseerd, en een vliering, welke ingericht is als berging.

Duurzaamheid:
De woning is voorzien van 26 zonnepanelen, en beschikt over een zonneboiler v.v. 3 collectoren. De gevels zijn in 2020 na-geïsoleerd en zijn voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Het daken en de vloer zijn grotendeels geïsoleerd. De woning wordt verwarmd met een CV-ketel, bouwjaar 2012.

Bouwkundige keuring:
Het pand is recent gekeurd, het rapport wordt beschikbaar gesteld tijdens de bezichtiging.

Deze woning heeft de bestemming ‘Centrumdoeleinden’, waardoor er tevens mogelijkheid is voor het vestigen van een kantoor-, winkel-, horeca- en/of een activiteit met sociale-, maatschappelijke-, medische-, educatieve of culturele doeleinden. U kunt het pand ook geheel als woning gebruiken.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
213 m2
Perceel
413 m2
Bouwjaar
1949

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Voorstraat 30, Kraggenburg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 565.000 en € 615.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Kraggenburg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Kraggenburg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Kraggenburg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.18 km

Basisschool

3.71 km

Supermarkt

5.74 km

Bioscoop

11.64 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Kraggenburg Kraggenburg-woonkern. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1861 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Kraggenburg ligt in de gemeente Noordoostpolder, deze gemeente heeft in totaal 47583 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen