Omschrijving

Ruime hoekwoning op een toplocatie met maar liefst 2(!) garages, 3 slaapkamers én heerlijke tuin op het Zuiden! Een perfecte kans voor starters, gezinnen en hobbyisten die op zoek zijn naar meer werk/opslagruimte.

In de kindvriendelijke, rustige, sympathieke 'Eerste woonwijk' ligt deze fraai afgewerkte hoekwoning met op loop- en fietsafstand alle gewenste voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, kinderopvang, haven en het strand van Zeewolde.

De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en beschikt dan ook over energielabel B. De diepe en brede achtertuin met veranda, fruitbomen -struiken, vijver en overkapping ligt uiterst gunstig op het Zuiden.

Indeling:
Entree, hal met in toiletruimte met toilet en fonteintje, kast onder trap met weggewerkte meterkast en elektra. Open keuken in landhuisstijl met L-vormige keukenopstelling, waarin diverse inbouwapparatuur, te weten: robuuste gaskookplaat, schouwmodel-afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en een vaatwasser. Tuingerichte woonkamer met tuindeur.

Verdieping:
Vaste, dichte trap naar overloop, riante, lichte ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) met dakkapel over gehele breedte van de woning en veel bergruimte achter knieschotten, en een ruime kamer aan de voorzijde van de woning. Badkamer met ligbad, douchehoek, toilet, design radiator, vaste wastafel en spiegel.

Zolder:
Vaste, dichte trap, overloop met wasmachine- drogeraansluiting, ruime slaapkamer over gehele lengte met 2 dakramen en wastafel, veel bergruimte achter knieschotten en vliering.

Bijzonderheden
- Ruime hoekwoning
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlak 110m2
- Perceel 277m2
- 3 slaapkamers
- Grote dakkapel aan achterzijde
- 2 garages
- Tuin op Zuiden
- Op loop- en fietsafstand van scholen, winkelcentrum, haven en strand
- Oplevering in overleg

Disclaimer: Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
110 m2
Perceel
277 m2
Bouwjaar
1986

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Laak 17, Zeewolde

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 345.000 en € 395.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zeewolde

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zeewolde . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zeewolde en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

7.97 km

Bushalte

0.54 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.25 km

Supermarkt

0.49 km

Bioscoop

6.54 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zeewolde Eerste woonwijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3495 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zeewolde ligt in de gemeente Zeewolde, deze gemeente heeft in totaal 22879 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 20 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen