Omschrijving

In de duinen bij Nes, met uitzicht op het duingebied en het bos ligt op de eerste verdieping van appartementencomplex “Ostrea” het tweekamerappartement nummer 11.

Indeling
Het appartement heeft een entree, toilet met fonteintje, badkamer, woonkamer met open keuken, slaapkamer en een overdekt balkon.
Vanuit de entree heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.
De royale woonkamer is voorzien van zithoek, eethoek en open keuken.
De onlangs geplaatste keuken is voorzien van o.a. een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met afzuigkap en koelkast.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon met ochtend- en middagzon.
De slaapkamer is eveneens uit de woonkamer bereikbaar en beschikt over een badkamer en suite.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, wasmachine en droger.


Balkon
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon met ochtend- en middagzon.

Bijzonderheden
Het appartement wordt recreatief verhuurd, maar is ook geschikt voor permanente bewoning.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
52 m2
Perceel
8889 m2
Bouwjaar
1996

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Excelsiorstraat 11, Nes

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 235.000 en € 285.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Nes

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Nes . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Nes en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

1.08 km

Basisschool

1.03 km

Supermarkt

1.12 km

Bioscoop

28.36 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Nes Verspreide huizen Nes. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Nes ligt in de gemeente Ameland, deze gemeente heeft in totaal 3746 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen