Omschrijving

Fraai yn Fryslan! Zoek je een plek waar je vrij, ruimtelijk en groen kunt wonen? Deze nog af te bouwen woonboerderij staat op een prachtige locatie midden in de Friese landerijen. Hier heeft u rondom een eindeloos uitzicht. Dit unieke bouwproject in Haskerdijken biedt door de grote hoeveelheid ruimte, meer dan 1000m² woonoppervlak, tal van mogelijkheden. De fundering is reeds aanwezig en het stalen geraamte staat. Verder mag u de woonboerderij geheel in eigen beheer gaan realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

--
Haskerdijken
Haskerdijken is een dorp in de gemeente Heerenveen en ligt prachtig centraal in Fryslân. Het dorp is gelegen tussen Akkrum en Heerenveen. Hier bent u voor uw dagelijkse voorzieningen op aangewezen. De uitvalswegen zijn uitstekend. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen vijftien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen.

Bijzonderheden
- De plattegronden zijn gemaakt op basis van de huidige bouwtekeningen.
- Stenen en dakplaten reeds aanwezig.
- Woonunits in overleg over te nemen.
- Op basis van huidige bouwtekening 'nul op de meter'.
- Bestemming 'niet agrarische bedrijven'.

Aanwezige bouwmaterialen die bij de koop zitten zijn:

- Dakplaten;
- Stenen;
- Kozijnen;
6x kozijn 1100x1300 met kiepraam klein
3x kozijn 1100 x1300 met draaikiep groot
Deurkozijn linkerzijgevel
Achtergevel deurkozijn met zijlicht (bijkeuken)
13x Kunststof kozijn DK 60b x 80h met flens, RAL 9001.

Deze online presentatie en bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de bij ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
1 m2
Perceel
5172 m2
Bouwjaar
2023

Woningmarkt

Huis kopen in Haskerdijken

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Haskerdijken . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Haskerdijken en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.61 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

2.6 km

Basisschool

2.79 km

Supermarkt

7.85 km

Bioscoop

8.76 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Haskerdijken Haskerdijken. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 55 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Haskerdijken ligt in de gemeente Heerenveen, deze gemeente heeft in totaal 50650 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen