Omschrijving

Zoekt u een moderne, gasloze nieuwbouwwoning nabij Oranjewoud en het centrum van Heerenveen? Deze nette tweekapper met vier slaapkamers is energie neutraal en gasloos. De woning ligt op fietsafstand van de voorzieningen van het centrum van Heerenveen en u vindt er mooie details als de rode baksteen en het brede dak overstek. Skoatterwald is een wijk met veel groen en ligt tegen het bosgebied van Oranjewoud aan. Uitvalwegen naar de A32, de A6 en A7 zijn in de nabijheid te vinden.

Indeling:

Via de zij-entree bereikt u de ruime hal met de trap naar de verdieping. Ook vindt u hier het toilet en de garderoberuimte.
De hal leidt naar de ruime L-vormige kamer met vloerverwarming en een open keuken. De keukenopstelling is modern en is voorzien van diverse inbouwapparatuur inductieplaat, combioven, vaatwasser, kokend waterkraan en afzuiging.

Verdieping:

Via de luwe trap bereikt u de drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en een wastafelmeubel.

Zolderverdieping:

De zolderverdieping biedt ruimte aan de omvormer, boiler en de wasmachine-en droger opstelling. Mogelijkheid voor een vierde riante slaapruimte, welke voorzien is van 1 dakraam.

Extra:

Volledig geïsoleerde woning.
De woning is voorzien van 18 zonnepanelen welke meer opleveren dan verbruikt wordt.
Beneden en boven vloerverwarming.
Energie neutraal wonen.
Gasloos.
Voorzien van een warmtepomp.
Openslaande deuren naar nette aangelegde tuin met berging.
Eindwoning, dus voor het gevoel meer privacy biedend.

Dit is een heerlijke onderhoudsarme woning waar u zeker gaat genieten van de centrale ligging. Regent Makelaars leidt u graag rond.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
141 m2
Perceel
182 m2
Bouwjaar
2020

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Stadhouderlaan 34, Heerenveen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 415.000 en € 465.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heerenveen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heerenveen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heerenveen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.85 km

Bushalte

0.89 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.42 km

Supermarkt

2.12 km

Bioscoop

1.96 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heerenveen Skoatterwald. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1876 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heerenveen ligt in de gemeente Heerenveen, deze gemeente heeft in totaal 50650 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 2 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen